Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/2/3/2/exitfilmfestival.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

The Afterparty!

När alla priser är utdelade, alla filmerna avnjutna och alla är glada så kör vi igång afterpartyt i Spegelns foajé!
Lineupen för kvällen är maxad med liveframträdande, DJs och VJing.

EDGE-serveringen har öppet hela kvällen fram tills vi stänger kl 01.00

Lineup:
Filmquiz (made by BioRio)
Live: Wild Invalid
DJs: Sigrid Ejemar
Malin Hedman
Tina Lindberg
Slim Vic & the Mashupmaschine
DJ Alx
Visuals by Deadpixel

Wild invalid är ett ca 10 år gammalt projekt som först nu har börjat ta form. Musiken är en blandning av tech house, drumnbass och ambient, med sång inspirerad av Scott Walker, Freddie Mercury och Chino Moreno. Och Seinfeld.

Tina Lindberg gillar egentligen bara ett skivbolag. Och en sorts synth. Hon spelar annat också. Men hon gillar det inte.

Slim Vic & the Mashup Machine är den ultimata musikupplevelsen där pinsamma låtar blandas med outhärdlig rave och kommersiell hybris.

Deadpixel kommer under kvällen presentera ett något uppblåst visuellt tema, rund widescreen på väg upp i det blå.

Sigrid Ejemar kommer spela enbart bra musik!

Malin Hedman kommer också spela enbart bra musik!

DJ Alx
ALX är en av Sveriges mest eftertraktade Dubstep och Hiphop DJs och som tvåfaldig DJSM-vinnare och VM-finalist är det inte svårt att förstå varför. Han blandar inslag från battlescenen med tighta mixar, vilket bäddar för originella och tekniska set. Detta har säkrat ALX position som en av Sveriges bästa DJs och som ett bevis på detta har han under det senaste året spelat tillsammans med akter som Wu Tang Clan, Ice Cube, Flux Pavilion och Doctor P etc. ALX driver även den Gävlebaserade klubben ”Gefle Dub”, som är en av Sveriges största arenor för bastung musik.

Warning: Undefined array key "reg_users" in /customers/2/3/2/exitfilmfestival.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 206