Anmäl din film till EXIT

Vi vill ha din film!

Har du gjort en dokumentär, fiktion, musikvideo, mobilfilm, animation, skid/skatefilm, konstfilm/videokonst, minutfilm – you name it! Anmäl den till Exit Filmfestival och låt den möta en publik.

Deadline för inskickade filmer är 31 augusti!
Festivalen äger rum 12 september 2021.

Observera att du måste ha koppling till Gävleborg för att vara med i Exit.

Exit är uttagningstävling till Novemberfestivalen (för filmare mellan 16-26 år), men är också en egen tävling. Du kan alltså vara med och tävla i Exit även om du är 27 år eller äldre, du hamnar då i öppna klassen. Vi har också en lättviktsklass där vi välkomnar bidrag från yngre filmare mellan 0-15 år.

Obs! Skicka in din film allra helst som datafil. Använd t.ex tjänsten www.sprend.se för att skicka om den är under 2 GB stor. För filer upp till 5 GB rekommenderar vi www.wesendit.com
Ange då mailadressen info@exitfilmfestival.se som mottagare. Du får ett mail av oss som bekräftelse när filen är mottagen.

Hur filmen ska exporteras, format osv hittar du här (Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar hur du ska spara ned och skicka in din film!)

Kom ihåg att filmen ska vara max 15 minuter och att all musik som används i filmen ska antingen vara egenkomponerad eller så ska du ha införskaffat rättigheterna till att använda musiken i din film. Läs mer om festivalens regler.