Anmäl din film till EXIT

Har du gjort en spelfilm, dokumentär, musikvideo, animation eller annan typ av kortfilm? Anmäl filmen till Exit Filmfestival och låt den möta en publik!

Deadline för inskickade bidrag är 31 augusti!
Den 14 september 2024 är det Exit Filmfestival på Biografteatern i Kilafors, mitt i Gävleborgs län. Visningstider och mer information kommer här på hemsidan samt i sociala-medier, så se till att följa Exit Filmfestival så missar ni inget.

Observera att du måste ha koppling till Gävleborg för att vara med i Exit Filmfestival.

Exit Filmfestival är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan, för filmare mellan 16-26 år. Men det är också en egen tävling, vilket innebär att du kan vara med och tävla i Exit Filmfestival även om du är 27 år eller äldre. Du tävlar då i den öppna klassen. Vi har också en lättviktsklass där vi välkomnar bidrag från yngre filmare mellan 0-15 år.

Gör så här för att skicka in din film:

Skicka din film som en datafil till Exit Filmfestival. Vi rekommenderar tjänsterna Sprend (för filer under 2 GB) och WeSendIt (för filer upp till 5 GB). Ange mejladressen info@exitfilmfestival.se som mottagare. Vi skickar en bekräftelse när filen är mottagen.

Information om filformat, exportering med mera hittas här! Kontakta oss gärna om du har frågor eller funderingar om hur du ska exportera och skicka in din film.

Filmen ska vara max 15 minuter. Du måste också ha rättigheter till all typ av musik som används i filmen. Läs mer om festivalens regler här!