Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/2/3/2/exitfilmfestival.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Om Exit Filmfestival

Exit är Gävleborgs Independent Filmfestival, öppet för alla som gör film här i länet. Är du mellan 16 och 26 år tävlar du i uttagningen till Novemberfestivalen i Trollhättan  (SM i ung kortfilm).
För alla andra finns plats i en öppen klass.

Deadline för filminlämning är 31 augusti kl. 24.00 2023.
Observera att du måste ha koppling till Gävleborg för att vara med i Exit.

Exit Filmfestival en av landets nitton regionala filmfestivaler för ung film och har funnits sedan 1995. År 2009 bytte festivalen namn till Exit Filmfestival (tidigare Gestrike Filmfestival).

Exit Filmfestival är en regional uttagningsfestival till Novemberfestivalen i Trollhättan den 24-25 november 2023. Filmare som tillhör Gävleborg kan kvalificera sig till Novemberfestivalen via denna uttagning. Observera att det inte är tillåtet att anmäla sin film till mer än en regional uttagning. Mer information hittar du på www.novemberfestivalen.se.

Exit Filmfestival arrangeras av Kulturutveckling – Region Gävleborg, Studiefrämjandet och Filmresurs Gävleborg i samarbete med Bio 7:an.
Festivalsamordnare Philip Sterner & Robin Larsson, Studiefrämjandet/Filmresurs Gävleborg
Samarbetspartners Kultur & Fritid Gävle

Warning: Undefined array key "reg_users" in /customers/2/3/2/exitfilmfestival.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 206