Warning: Undefined variable $show_stats in /customers/2/3/2/exitfilmfestival.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 1384

Exit filmfestival är öppen för alla!

Förutom de två tävlingsklasserna är det i år även stort fokus på filmer utom tävlan som inte riktigt fått plats i schemat de senaste åren.

Det betyder att filmare både yngre och äldre än 16-26 år får tillfälle att visa sina filmer under Exit filmfestival 2013.

Ni anmäler filmerna på samma sätt som de som tävlar, men längst ner kryssar ni för en ruta som säger att ni inte vill delta i tävlingen. Notera att samma riktlinjer angående rättigheterna till musik och ev. klipp gäller för er utom tävlan.

Vi hoppas att ni blir sugna att visa film på stor duk med fantastiskt ljud och många besökare och skickar in era filmer till oss! Sprid gärna den här informationen till de som kanske inte vanligtvis följer Exit filmfestival så att alla får chansen att anmäla sig! Skulle det visa sig att intresset är enormt måste vi ta oss rätten att spara några filmer och visa vid senare tillfälle.

Välkomna till historiens största Exit filmfestival!

Warning: Undefined array key "reg_users" in /customers/2/3/2/exitfilmfestival.se/httpd.www/wp-content/plugins/stats/stats.php on line 206