Anmäl din film till EXIT

Vi vill ha din film!

Har du gjort en dokumentär, fiktion, musikvideo, mobilfilm, animation, skid/skatefilm, konstfilm/videokonst, minutfilm – you name it!? Anmäl den till Exit Filmfestival och låt den möta en publik.

Deadline för inskick av filmer är 9 september! Festivalen äger rum 23 september i Gävle.
Observera att du måste ha koppling till Gävleborg för att vara med i EXIT.

EXIT är uttagningstävling till Novemberfestivalen (för filmare under 27 år), men är också en egen tävling. Du kan alltså vara med och tävla i EXIT även om du är 27 år eller äldre, du hamnar då i öppna klassen.

Obs! Skicka in din film allra helst som datafil. Använd t.ex tjänsten www.sprend.se för att skicka om den är under 2 GB stor. För filer upp till 5 GB rekommenderar vi www.wesendit.com
Ange då mailadressen viktor@exitfilmfestival.se som mottagare. Du får ett mail av oss som bekräftelse när filen är mottagen.

Hur filmen ska exporteras, format osv hittar du här (Tveka inte att kontakta oss om du har funderingar hur du ska spara ned och skicka in din film!)

Kom ihåg att filmen ska vara max 15 minuter och att all musik som används i filmen ska antingen vara egenkomponerad eller så ska du ha införskaffat rättigheterna till att använda musiken i din film. Läs mer om festivalens regler

OBS Inom kort kommer formulär komma upp här där du fyller i information om anmälan, men just nu pågår uppdatering av hemsidan så vänlien kom tillbaka om en liten stund

Anmälan till 2019 års festival är inte öppnad ännu.

Ett svar på “Anmäl din film till EXIT”

  1. Tja! Jag heter Jonathan Larsson och jag har nyss anmält en dokumentär till er.
    Även om jag är säker nu på att jag skrivit allt rätt så vill jag bara vara säker på att när ni får filmfilen så gör ni absolut ingen reklam med den på nätet. Det är en av skådespelarnas krav att filmen håller sig strikt borta ifrån internet.
    Jag skulle verkligen uppskatta om det förblev så.

    MVH, Jonathan Larsson.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.